Inkiväärin kuoriminen lusikalla

Jääkaappiin oli jäänyt vähän enemmänkin inkivääriä, jonka pakastin myöhempään käyttöön raastettavaksi.

Jääkaappiin oli jäänyt vähän enemmänkin inkivääriä, jonka pakastin kätevään muotoon raastamista ajatellen.

Tämä on yksi niitä juttuja, tiedättehän, kun kuuluu ihmetellä miksi ei ole aiemmin toiminut näin. Ei mikään maailmaa mullistava juttu, mutta jos tämän lukemisen jälkeen joku on oppinut sen oikean tavan kuoria inkivääriä, on teksti täyttänyt tehtävänsä. Siispä, inkivääriä todella voi kuoria lusikalla, jolloin siitä tulee veisteltyä huomattavasti vähemmän käytettävää osaa pois kuin veitsellä kuoriessa, ja homma myös hoituu nopeasti. Myös mutkat menee oikein kivasti lusikalla vuollen.

Ja vielä toinen niksi samaan syssyyn. Inkivääripalan jääminen vihanneslaatikon pohjalle lienee monelle tuttua. Sen sijaan, että ylimääräisen palan antaa jäädä mätänemään, sen voi kuoria sekä pakastaa käärimällä folioon ja laittamalla pussiin. Folio hidastaa sitä tulemasta vilun panemaksi. Jäätyneestä inkivääristä on kätevä raastaa aina tarpeen mukaan, kun taas tuoreesta inkivääristä raastamalla toisesta päästä tulee inkiväärimehua, ja toiselle puolelle jää kuituinen pala. Todellista lifehack-menoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s