Voikahvi (Bulletproof Coffee)

voikahvi

Haluatko pitää energiatasosi huipussaan tuntikausia putkeen mitään syömättä, poistaa aivosumua, laihtua 50 kiloa liikkumatta ja lisätä älykkyysosamäärääsi kahdellatoista pisteellä? Kaiken tämän mahdollistaa erään superfood-gurun tuotteet, ja se, että Yhdysvalloissa ei suitsita harhaanjohtavia terveysväitteitä markkinoinnissa. Mutta miten kaikki tämä yleensäkään onnistuu? No, tietenkin ostamalla kalliita purkkeja ja juomalla voikahvia, tai siis Bulletproof® kahvia, ja sillä, että uskoo sokeasti, oli kyseessä sitten ruokavalio tai korvaan laitettava lamppu.

Voikahvista on tullut jonkinmoinen hitti, kiitos omaa kehoaan hakkeroivan elämägurun, joka lupaa hyvistä, mieluiten suoraan häneltä ostetuista raaka-aineista tehdyn kahvin pitävän korkean energiatason kuusi tuntia putkeen. Halpa kahvi kun tekee Bulletproof®-toimitusjohtajan, varmasti tieteellisen tutkimuksen mukaan ihmisen vain heikoksi ja älyllisesti tylsäksi. Kyseinen tyyppi myös kiittää kaikkia, jotka liittävät linkin hänen sivuille kirjoittaessaan Bulletproof®-kahvista, joten ole hyvä vain, Dave! Voisit hyvin ryhtyä yhteistyöhön Valkeen kanssa rakentamaan ihmiskunnalle entistä kirkkaampaa tulevaisuutta.

Yleensä en välitä superfood-hippien sekoiluista oudolta kuulostavine raaka-aineineen, mutta voikahvissa yhdistyy kaksi asiaa, joista todella pidän. Olisin suorastaan halunnut pitää niiden yhdistelmästä. Toisin silti kävi. Useat hyvät asiat eivät vain sovi yhteen. Enhän laittaisi oluttakaan kahviin, vaikka olen kuullut niiden sekoituksen toimivan hyvin väsyneiden jatkojen piristäjänä.

Maitotuotteet vaikuttavat kahvin aromin aistimiseen, ja voin käyttäminen on omiaan hävittämään itse kahvin maun. Kitkerään vaaleapaahtoiseen kahviin, kuten wanhaan kunnon Juhla Mokkaan kannattaakin laittaa paljon maitoa tai kermaa, koska se peittää ainakin omasta mielestäni huonon kahvin maun. Hyvän kahvin ja maidon, tai tässä tapauksessa voin, sekoittaminen on vähän sama asia kuin punkkucolan tekeminen hyvästä vuosikertaviinistä tai räpin ja raskaan musiikin kieroutunut yhdistäminen. Nu-metal on onneksi jäänyt pois muodista, vaikka oma marginaalinen seuraajakunta varmasti vielä löytyy, ja povaan voikahville aivan samaa tulevaisuutta.

Voikahvi:

  • 1,5 dl kahvia
  • 1 rkl tai enemmän voita
  • 1 rkl kookosöljyä (ei välttämätön)

Sekoita kaikki blenderissä. Kauhistu tai ihastu, mutta älä kuitenkaan odota että muuttuisit luodinkestäväksi.

Mainokset

2 thoughts on “Voikahvi (Bulletproof Coffee)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s