Munaleipä ja harvinaisen fallinen makkara

Makeaa taikinaa, jonka sisällä suolainen, kokonainen kananmuna. Toimii.

Korealainen katuruoka ei ole tähän asti tuottanut vielä mitään erityisen suuria positiivisia yllätyksiä. Yhteinen nimittäjä on kuinka ollakaan se, että moni ruoka on makeansuolaista, ja se, että syödessä todennäköisesti jostain kaiuttimesta soi, kuinka ollakaan, PSYn uusi megahitti Gentleman, joka ei muuten ole millään niin hyvä kuin Gangnam Style.

Yleisimmät katuruoat tuntuvat olevan nopean tuntuman perusteella hyväksi osoittautunut munan sisältämä leipä, yhtä lailla hyväksi todettu mausteinen topokki (떡볶이) ja paikallinen ’fishcake’ (어묵), joka on monen muun ruoan tavoin tikussa.

Ei maistunut yhtä hauskalta kuin miltä näyttää.

Luultavasti erikoisin tähän astisista on ollut tämä makkarasetti, joka on oikeastaan kokonainen ateria tikun varressa. Ei välttämättä hyvä tai ravitseva ateria, mutta ainakin siinä on peruna ja liha yhdessä tyydyttäen päivittäisen suolan ja rasvan tarpeen samassa, kompaktissa paketissa. Hankaluuksia voi tosin tuottaa syöminen, ellei omaa miekannielijän taitoja. Tätä en niinkään suosittele muuten kuin kuvien ottamista varten. Ihailtavaa on se, että perunan leikkaamista varten on oltava oma laite. Ja koska korelaiset tuntuvat rakastavan kaikkea friteerattua, on tämäkin fallossymboli friteerattu – kahdesti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s