Tähän asti opittua

Korealaiset saisivat edelleen olla suopeampia japanilaisia kohtaan, koska paikalliset syömäpuikot ovat yhä liian lyhyet ja lättänät.

Ehkä ne puikot edustavatkin paikallisia ihmisiä. Lyhyitä ja lättäniä.

Syö ja juo siellä missä näkyy paikallisia.

Älä missään nimessä käytä valkoista paitaa kun syöt nuudeleita.

Ryystä niitä nuudeleita ja unohda muutenkin pöytätavat. Kanankoipi suussa puhuminen on pikku juttu, mutta muista että juoman kaataminen itselleen on töykeää.

Mainokset

2 thoughts on “Tähän asti opittua

  1. Pöytätavoista tuli mieleen että korealaiset ovat epätoivotuimpia matkustajia risteilyaluksilla juuri pöytätapojensa, tai oikeamminkin niiden puuttumisen vuoksi. Ne käyttäytyvät kuin aikanaan suomalaiset ruotsinlaivalla kun noutopöytä oli uusi juttu: kaikki kasataan valtavaksi keoksi yhdelle ja samalle lautaselle lihaleikkeleistä ja katkaravuista jäätelöön ja leivoksiin. Kun noutopöytään tulee vaikkapa kulhollinen hedelmiä, korealaiset pöllähtävät paikalle kuin heinäsirkkaparvi – kymmenessä sekunnissa mitään ei enää ole jäljellä. Ja jotta ahneus olisi täydellistä, muutama lautasellinen täytetään vielä hyttiin vietäväksi, jos vaikka ruoka loppuisi kesken.

  2. Uskon kyllä. Koreassa enemmänkin aikaa viettänyt tuttava totesi, että korelaisten ruokia ja ruokatapoja selittää ennen kaikkea maalaisuus. Täällä ei ole gastronomialla kovinkaan pitkät perinteet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s