Perun kaiken, eli oodi kupilliselle kanaa

Kämppikseni kanakupin kera. Friteerattu kana yhdistää kaikkia eikä tässä yhteydessä ole syytä ajatella mitään stereotypioita.
Kämppikseni kanakupin kera. Friteerattu kana yhdistää kaikkia eikä tässä yhteydessä ole syytä ajatella mitään stereotypioita.

Ihanaa! Fantastista! Kaikkea mahdollista kokoomuslaista ja himaslaista paskanjauhantaa! Paitsi että tämä tarina on tosi eikä maksa juuri mitään. Itse asiassa sillä 700 000 eurolla voisi saada aika monta kojua, jotka tekisivät paljon hyvää. ”Maan päällä on parempi olla gastronomi kuin astronomi”, eikö? Paitsi että astronomiaakin tarvitaan toisin kuten filosofin asuun sonnustautunutta konsulttia.

En olekaan kyllästynyt friteerattuun kanaan, kuten edellisessä postauksessa virheellisesti väitin. Päin vastoin. Jos se ei olisi kaikin tavoin epäilyttävää tai ihan vain outoa, voisin mennä naimisiin sen noin kuusikymppisen korealaisen naisen kanssa, joka teki tämän taivaan ruumiillistuman, alle kaksi euroa maksavan pahvimukillisen hyvyyttä.

Tämä upea ilmestys, maailman paras ja rasvaisin pikaruoka, sisältää muutaman rapean perunan sekä sitkeän riisimykyn lisäksi maailman ihaninta friteerattua kanaa. Enkä yleisesti ottaen edes ole millään tavoin fanaattinen friteeratun kanan suhteen. Kana pyöritellään parilalla sokerisessa punaisessa kastikkeessa, jossa on niin paljon sokeria, että kanan pintaan muodostuu makea ja rapea kuori. Korealaiset todella pitävät sokerista myös suolaisissa ruoissa. Muutamassa kerroksesta löytyy myös sinappia. Amerikkalaista sellaista, mutta kerrankin sen etikkaisuus sopii.

Kanamuki toimii myös silloin kun on tarvetta suolalle ja rasvalla sojun juomisen jälkeen. Tämä kana on kuin crackia tai internet. Suosittelen!

Ps. Kirjoitin tämän eilen kanakuppipäissäni. Hetken huuman jälkeen tulee välillä vähän syntinen olo, mutta en nyt ala poistamaan mitään sisältöä tekstistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s