Peng peng – nyt enemmän Omega-3-rasvahappoja myös lampaanlihassa

Boing Boingista , kuva: REUTERS/Tyrone Siu

Kiinassa, Beijing Genomic Institutessa, on luotu kloonattu Peng Peng -niminen lammas, johon on liitetty sukkulamadon rasvageeni. Madon geenin ansiosta lampaan lihan rasvakoostumus on samankaltainen kuin pähkinöissä, siemenissä ja kalassa. Tiedemiesten ja -naisten mukaan läntisessä Kiinassa olevassa Xinjiangissa laboratoriossa 26.3. syntynyt eläin kasvaa normaalisti. Geenimuunteluun lienee tulevaisuudessa yhä suuremmat paineet, koska Kiinassa on noin viidennes koko maailman väestöstä.

Olenkin jo aiemmin ymmärtänyt, että sukkulamatoja sekä syömällä voi pysyä hoikemmassa kunnossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s