Paahdettu ruusukaali

Kasvien paahtaminen on yllättävän usein hyvä idea, vaikka monesti tulisi ensin mieleen keittää kasvikset. Asiat maistuvat enemmän itseltään, kun mitään ei pääse liukenemaan veteen. Eihän kaikkea lihaakaan keitetä.

Idea tähän on saatu Momofukun David Changilta.

ruusukaaleja

2 rkl öljyä

suolaa

1 rkl voita

Puolita ruusukaalit ja paista leikkuupuoli alaspäin kuumalla valurautapannulla, johon on lisätty öljy. Käännä ruskistuneet ruusukaalit, mausta suolalla ja paahda vielä 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää lopuksi pannulle voi ja pyörittele ruusukaalit voisulassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s